miercuri, 9 iulie 2008

Chiar nu-l vrea nimeni pe Piciu?







Rareori mi-a fost dat sa vad un catzel care are asa de multa nevoie de dragoste precum are Piciul. Timid si destul de temator in fata aparatului de fotografiat, isi invinge frica in cele din urma pentru a primi si numai o mangaiere. Oamenii din jur il stiu si il ajuta fiecare dupa puteri, cu ceva de mancare sau cu o vorba buna. Cum povestea brylu intr-un post anterior, piciul a trait intr-un apartament inainte de a ajunge in strada, avea stapani care aveau grija de el...

De un nou stapan are nevoie Piciul acum... Cineva care sa-l culeaga de pe strada, sa-l tina departe de masinile care il sperie si sa-l iubeasca. Cu siguranta acel cineva va primi inapoi de o mie de ori aceasta dragoste. Daca va doriti un tovaras pe viata, care sa va iubeasca neconditionat, puteti schimba destinul trist al acestui catzel. Pentru mai multe informatii si detalii sunati la tel 0743091876

4 comentarii:

Anonim spunea...

Salut. Am incercat sa pun bannerul campaniei pe blog, dar nu imi afiseaza imaginea. Linkul si textul sunt ok...catelul nu apare. :) Sigur e codul ok?

silvana armat spunea...

Codul e oki... daca deschizi blogul cu Mozilla Firefox se vede si catzelul din sigla. Dar banuiesc ca folosesti Internet Explorer... Incearca mozilla si multumim ca te alaturi campaniei.

Anonim spunea...

Ciudat...Firefox folosesc si tot nu se vede nimic. :( Poate are vreo problema browserul meu si in restul afiseaza corect. Atunci ar fi ok.

Brylu spunea...

La mine se vede ok fotografia pe site-ul tau

Comentarii

Design by Dzelque Blogger Templates 2007-2008