joi, 29 ianuarie 2009

Teckel găsit în Şelimbăr

Asta cu siguranţă e săptămâna patimilor pentru căţei. După labradorul de sâmbătă, care s-a pierdut pe Luptei, ieri s-a mai găsit un căţel de rasă, pierdut prin Şelimbăr. E un teckel sârmos şi are cam un an, după spusele veterinarului. Căţelul a fost găsit îngheţat, cu codiţa degerată, dar medicul l-a pus pe picioare. Dacă aflaţi cumva de vreo familie care îl caută, sunaţi la 0740908774 sau la 0730 00 44 69.


marți, 27 ianuarie 2009

Patru căţeluşi caută un stăpân


În urmă cu o săptămână, o femeie a abandonat şase pui de căţei, într-o cutie de carton. I-a numit „un dar de la Dumnezeu” pentru membrii asociaţiei Animal Life. Şase puradei, micuţi de-o şchioapă, fără niciun viitor. I-am primit şi îi îngrijim. Dar asta este tot ce le putem oferi. Nu le putem oferi un cămin, hrană suficientă, condiţiile pe care ni le-am dori pentru orice căţel. Au fost şase, doi băieţei şi patru fetiţe. Băieţeii şi-au găsit stăpân dar fetiţele trăiesc, în continuare, în cutiuţa de carton. Când vor creşte vor fi de talia unui pechinez. Potriviţi chiar şi pentru traiul într-un apartament. Cine este dispus să întindă o mână de ajutor acestor căţeluşi drăguţi este rugat să sune la numărul de telefon 0744.672.613.

luni, 26 ianuarie 2009

Labrador găsit pe Luptei

Sâmbătă dimineaţa, un om cu suflet mare a găsit pe strada Luptei din Sibiu un câine labrador. Câinele este foarte bine întreţinut, puţintel cam gras, şi este cu siguranţă pierdut pentru că are o zgardă nouă la gât. Animalul a fost lovit de o maşină însă, acum este în siguranţă. Dacă recunoaşteţi căţelul sau sunteţi stăpânii lui, sunaţi la numărulj 0754.139.306.

joi, 22 ianuarie 2009

Ciobăneşti belgieni de vânzare


De data asta nu sunt de adoptat, ci de cumpărat. Pentru cine ţine neapărat să aibă în casă un câine de rasă, piticii ăştia sunt soluţia ideală. Cele patru fetiţe au 2 luni şi jumătate şi au toate vaccinele făcute. Sunt crescute în puf, întreţinute perfect, hrănite corespunzător. Şi după cum vedeţi, sunt şi foarte frumoase. Mama lor este ciobănesc belgian Tervueren iar tatăl ciobănesc belgian Groendael. Puişorii sunt de-a dreptul delicioşi. Sunt extrem de jucăuşi iar rasa este considerată una dintre cele mai inteligente. Evident, nu mai inteligenţi decât maidanezii :)). Preţul unui pui este 100 de euro. În cea de-a doua poză este mămica lor. Dacă există vreun doritor, sunaţi la numărul de telefon 0751081914.

joi, 8 ianuarie 2009

Poezia căţeluşilor fără stăpân


Cinci băieţei şi o fetiţă
Dau tot timpul din codiţă!
Sunt veseli şi jucăuşi,
Mai mereu pe şotii puşi!
În octombrie pe sfârşit
La lumină au ieşit!
De atunci neîncetat
Pe toţi ei au încântat.
O familie iubitoare
Am dori de fiecare,
Unde să crească frumos
Şi să fie de folos
Sufletelor minunate,
Iubitoare şi curate!
Cei cinci căţeluşi suferă de foame şi de frig. Îşi caută un cămin al lor şi o famile care să îi iubească. Dacă doriţi să adoptaţi unul dintre aceşti căţei, sunaţi la numărul de telefon 0742.079398.


Comentarii

Design by Dzelque Blogger Templates 2007-2008