miercuri, 17 decembrie 2008

Foarte amuzant

luni, 15 decembrie 2008

Căţel pierdut


Câinele din imagine a fost găsit vineri seara, în apropierea terenurilor sportive din cartierul Valea Aurie. Este un mascul auriu închis, curat, îngrijit, cu zgardă la gât, cuminte, dresat se pare, obişnuit să stea în casă. Cine l-a pierdut este rugat să sune la numerele de telefon 0744750414 sau 0722244977.

joi, 11 decembrie 2008

joi, 4 decembrie 2008

Cine vrea o catelusa?

Pe strada Bieltz, in Turnisor, in fata scolii nr 10, sta de vreo 2 zile o catelusa care in curand o sa faca puiuti! E medie de statura, neagra cu alb, si e foarte afectoasa! Pentru ca sta in fata scolii, mai sunt copii care nu o lasa in pace, dar ea saraca ramane la fel de draguta cu toti care trec pe laga ea, cu toate ca-i vor raul! Nu are unde sa se adaposteasca, azi de exemplu a stat in ploaie, plus ca puiutii vor sosii pe lume cat de curand, si nu au unde sa se nasca decat in mijlocul trotuarului!
Exista cineva dispus sa o adopte, cu toate ca in curand din 1 se vor face 3-4-5...cine stie..?! Oricum cu pui nu cred ca viitorul stapan o sa intampine dificultati, pt ca puii "se dau ca painea calda"!
Dati-mi un mail va rog cine e doritor sa o adopte, si eu o pot tine la mine intr-o zi pana o sa veniti dupa ea!

marți, 2 decembrie 2008

Patru căţei, la un pas de moarte


În spatele blocului meu a fătat o căţea acum 5 săptămâni. Ştiu, împreună cu ea au mai fătat vreo 200 în Sibiu. Dacă le-aş avea şi pe ele sub ochi probabil ar fi în aceeaşi oală. Puişorii sunt geniali, nu că ar fi vreunii care să nu fie. Frumuşei, grăsunei, pentru că am avut cât de multă grijă s-a putut de mama lor. Am ţinut-o tot timpul mâncată, ca să aibă de unde să le dea lapte. Le-am pus o pătură sub placa de beton unde au fost fătaţi ca să nu moară de frig. Şi au dus-o foarte bine până când au început să umble. Duminică, doi dintre ei au fost la Răzvan Marcu în emisiune, la Raluca şi Răzvan. Pe unul l-am dat pe loc, altul a rămas doar promis şi telefonul nu mai sună. L-am dus înapoi, lângă fraţii lui. Aseară, însă, unul dintre ei a murit. Călcat de o maşină, în toiul nopţii. L-am găsit la 10 seara, cu capul zdrobit de roţile unei maşini. Probabil şoferul nu l-a văzut. Sunt atât de mici şi de tărcaţi încât e greu să îi observi pe stradă. Iar piciul a murit. Înţelegeţi gravitatea situaţiei. Fiecare dintre cei patru pui care au mai rămas ar putea fi următorul. Dacă îl vreţi pe unul dintre ei, lăsaţi comentariu, un număr de telefon, sunaţi-mă la 0743091876. Dacă nu îi vreţi dar aveţi posibilitatea să le faceţi un pic de reclamă, în speranţa că vom reuşi să le găsim stăpân, vă rog din suflet. Nu mai pot să văd câini morţi. Pliz :(

Cu final fericit

Campania "Salveaza o viata de caine. Adopta!" a inceput in urma cu opt luni de zile. Iar o data cu aceasta campanie, optica sibienilor fata de cainii de pe strada a inceput sa se schimbe. Administratia municipiului a inteles ca este nevoie de masuri ferme pentru a impiedica inmultirea animalelor pe strada iar constructia unui adapost modern este mai aproape ca niciodata. In acelasi timp, sibienii au inceput sa fie mult mai receptivi la campania de adoptie iar, rand pe rand, cateii vitregiti de soarta au inceput sa isi gaseasca un camin. Papucel si Dix sunt ultimii doi catei pe care Sibiu Standard vi i-a prezentat. Amandoi locuiesc acum intr-o casa noua. Culesi de pe marginea drumului, cateii vor uita in curand cuvintele frig si foame, pentru ca au un stapan. In numele cateilor, va multumim pentru tot sprijinul acordat

Comentarii

Design by Dzelque Blogger Templates 2007-2008