joi, 23 octombrie 2008

Uriaşul drăgăstos


Pe Albuţ l-am găsit într-o dimineaţă mohorâtă pe strada Cetăţii. De fapt el ne-a găsit pe noi şi s-a urcat pur şi simplu în maşina a cărei uşă era deschisă. Tocmai pierdusem un căţel şi, de parcă ar fi ştiut, a venit, ne-a lins mâinile şi nu a mai vrut să se despartă de noi. Am promis atunci că îi vom găsi un cămin şi o persoană iubitoare care să îl îngrijească. Din păcate, până acum nu am reuşit. Uriaşul iubeşte pe toată lumea şi vrea cu orice preţ să demonstreze acest lucru bucurându-se de fiecare dată când cunoaşte pe cineva. Dacă dumneavoastră vă doriţi un căţel mare, frumos şi foarte blând care să zburde prin curtea dumneavoastră şi să sară în sus de bucurie pentru simplul motiv că vă vede, un prieten minunat pentru copiii dumneavoastră, contactaţi-ne la 0742 569500 sau 0743 091876.
Campania “Salvează o viaţă de câine. Adoptă!”

marți, 21 octombrie 2008

Sunt mic, mic, mic, mănânc lăptic, fac mult somnic


...şi aş vrea să stau la tine un pic. Un pic mai mult, da' nu-mi venea altă rimă :))

Mai sunt patru. Mogâldeţe. Vecinii de pe Mitropoliei, unde i-am găsit, spun că ar fi fost opt. Mă gândesc că i-or fi luat pe restul nişte oameni mărinimoşi, din categoria cărora sper să mai găsesc şi eu patru, care să le ofere mogâldeţelor rămase o casă.

Aseară, un copil şi-a adus laptele din programul "Lapte Corn", l-a pus într-un vas şi încerca să-i convingă pe ăştia micii că mănânce. N-a reuşit, pentru că ăştia micii nici măcar nu au deschis încă ochişorii. Astăzi ne-am chinuit noi în redacţie şi până la urmă i-am convins să molfăie lăpticul din biberon.

Nu ştiu cine o fi avut ideea asta genială să ia căţeii de la căţea şi să-i abandoneze în stradă. Îi acord circumstanţe atenuante, poate e căţeaua bolnavă sau poate nu-i acceptă sau... cine ştie. Orişicât, sunt foaaaaarte drăgălaşi, aşa că dacă îi vreţi sau dacă ştiţi pe cineva care îi vrea, daţi-mi un semn la numărul 0742.127.835. Dacă nu-i puteţi lua, poate aveţi un blog şi îi anunţaţi şi pe alţii.

Adela a găsit căţeluşii şi încearcă să le găsească un stăpân. Pliz, help.

Comentarii

Design by Dzelque Blogger Templates 2007-2008