marți, 30 septembrie 2008

Chiar nu vrea nimeni o pisicuta?

Vad ca nu v-au impresionat pozele cu pisicutele. Poate va convingeti cu un filmulet ca au si ele nevoie de o casa si de un stapan. Indurati-va si de amaratele astea, uitati la ele cat de dragute sunt. Daca vreti vreuna dintre pisicute sunati la 0743091876.

5 comentarii:

Bogdan spunea...

Brylu imi pare rau sa vad ca nimeni nu mai iubeste animalele am avut si eu porcusori de guineea un mascul si trei femele dar femelele au fost venite pe rand amandoua au murit din cauza ca au avut avort asa mia spus veterinaru si a treia este bine. Iti dau un link de la site-ul protv sa vezi cum un catel care o fost lovit de masina nu are nici un picior si nimeni nu face nimic sa-l ajute daca poti sa pui filmulete pe blog sa vada lumea. http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-tale/fara-comentarii-catel-mutilat-si-abandonat.html

Anonim spunea...

@bogdan, @brylu, poate nu este chiar asa. In general cei care ne uitam pe asfel de situri suntem iubitori de animale si implicit detinatori de unul, doua, poate trei suflete...
Singurul lucru pe care il mai putem face intr-o astfel de situatie este sa dam zvonul mai departe.
Ma cutremura sa vad intr-adevar atata cruzime, dar mai mult decat sa-ti umpli casa cu cateva animale si sa contribui dupa posibilitati cu bani sau altceva, ce mai poti face?
Eu zic ca fiecare dintre oamenii care au inima contribuie intr-un fel sau altul la aceasta situatie fara precedent. Hai sa nu mai aruncam cuvinte, ci sa facem fiecare ce putem si ce ne pricepem.
Mult succes, brylu, cu dulcicile tale; si eu am gasit trei pisicute de 1 saptamana si ceva pe care a trebuit sa le hranesc cu biberonul, am gasit destul de greu stapan pentru 2 dintre ele, din fericire sunt impreuna, iar cea de-a treia am pastrat-o pentru ca era uratica foc si nu am vrut sa risc cumva sa n-o iubeasca nimeni.
E cea mai iubitoare si mai inteligenta mita ever! si face parte dintr-un trio formidabil de 2 catei si ea, un fel de catelo-pisica.
Succes inca o data.

ps Argumentul meu pentru infiere a fost acela ca voi suporta toate cheltuielile privind castrarea pisicutelor la varsta de un an.

Anonim spunea...

Ce presupune sa tii o matza in apartament la bloc?

Anonim spunea...

@1spot.ro: atentie si iubire.
Iar ca si igiena, ladita cu nisip care are avantajul ca absoarbe orice miros, iar pentru linistea casei militez pentru castrare inca de la un an. Mitul cu facutul puilor si alte blablauri nu-si are nici rostul, nici locul si nici nu este dovedibil medical ;)
Silueta pisicutei depinde de stapan, evident, chiar daca hormonal organismul se va schimba un pic.
Matza mea este castrata de la un anisor, dupa ce s-a dezvoltat complet ca si organism, iar acum are 4 ani si se afla intr-o forma exceptionala.

Anonim spunea...

am vazut filmul cu cainele mutilat pe care nu il ajuta nimeni.as vrea sa il adopt dar nu stiu cum as putea afla unde se afla.daca ma puteti ajuta,va rog sa ma contactati. dalyya2007@yahoo.com

Comentarii

Design by Dzelque Blogger Templates 2007-2008