marți, 30 septembrie 2008

Chiar nu vrea nimeni o pisicuta?

Vad ca nu v-au impresionat pozele cu pisicutele. Poate va convingeti cu un filmulet ca au si ele nevoie de o casa si de un stapan. Indurati-va si de amaratele astea, uitati la ele cat de dragute sunt. Daca vreti vreuna dintre pisicute sunati la 0743091876.

miercuri, 17 septembrie 2008

Pisicute pentru stapani iubitori


Pisicuta din poveste avea 3 pui. De-abia incepusera sa vada si sa se bucure de lumea in care s-au nascut, cand, intr-o noapte, o haita da caini a gasit culcusul lor. Pisica i-a infruntat cum a putut, dar s-a ales cu cateva rani si fara doi pui. Cel ramas, negru complet, a fost, contrar superstitiilor, cel mai norocos. Cu ranile nevindecate inca, dupa cateva zile pisica a adoptat doi puisori abia nascuti si aruncati de un suflet fara mila intr-un container de gunoi. Poate datorita amintirii celor doi disparuti, poate datorita sufletului extraordinar pe care il poate avea un biet animal. I-a crescut ca si pe puiul ei, chiar daca diferenta de varsta era de doua saptamani. Inca ii hraneste si ii ingrijijeste, desi sunt deja marisori. Fiecare din ei merita o familie iubitoare. Daca doriti sa-l adoptati pe oricare dintre ei, sunati la 0742 569500 sau lasati aici un mesaj cu datele dumneavoastra de contact.

joi, 11 septembrie 2008

Ajutati-l pe Vali sa salveze un catel

Vali a gasit un catel foarte bolnav in spatele blocului in care locuieste. Om inimos, a gasit cateva persoane dispuse sa suporte costul tratamentului necesar catelului, dar nu a reusit sa gaseasca un loc in care sa fie tinut catelul in timpul tratamentului. Fotografiile si povestea catelului le gasiti aici. Va rog, in masura in care puteti, dati-i o mana de ajutor. Intrebati in stanga, in dreapta, dati linkuri, fiecare cum se pricepe mai bine. Poate reusim sa o salvam.

Comentarii

Design by Dzelque Blogger Templates 2007-2008