luni, 18 august 2008

Doi catei adoptati in Parcul Sub Arini

Doi catzei si-au gasit un camin si o familie iubitoare la intalnirea de ieri cu sibienii din parcul Sub Arini.



Strengarul din poza alaturata a fost gasit chiar ieri undeva la marginea Sibiului, rupt de foame si speriat de lumea in care a fost aruncat dintr-odata. Din fericire, dragalasenia lui i-a cucerit imediat pe cei doi care l-au luat acasa.






Al doilea catzel care si-a gasit o familie care sa-l iubeasca a fost abandonat la doar cateva zile dupa nastere, impreuna cu alti patru frati. Ingrijit cu multa dragoste, a reusit sa prinda puteri si sa fie, in cele din urma, adoptat. Fratii lui inca mai asteapta sa le dea cineva o sansa sa arate ce catzei buni si iubitori pot sa fie.






Cine doreste sa adopte un caine fara stapan este rugat sa sune la numarul de telefon 0762.284715

6 comentarii:

nasti spunea...

Am o mare rugaminte catre userii acestui blog care m-ar putea ajuta cu o informatie. Am avut un ciine maidanez, care ne-a fost omorit acum citeva zile.

Nu mai insist asupra faptului ca sint foarte necajit. Nu stiu daca asta e cea mai buna rezolvare, dar as vrea sa gasesc un ciine de aceiasi "rasa", chiar daca este vorba de un maidanez. Am vazut de-a lungul vremurilor foarte multi ciini care erau aproape identici cu cinele meu si in conditiile in care nu prea ma pricep la rasele de ciini, ma gindesc ca si in cazul maidanezilor, exista o oarecare impartire pe "rase", ceea ce imi da sperante ca poate voi gasi un ciine cit se poate de asemanator pe care sa il adopt.

Va rog sa ma ajutati sa gasesc un ciine care sa semene cu Tomi, pe care il puteti vedea la acest link:

http://tomi-dog.blogspot.com/2008/08/tomi.html

Cred ca cea mai buna solutie ar fi sa gasesc un pui, daca aveti informatii in acest sens, v-as fi recunoscator. Multumesc anticipat tuturor celor care vor binevoi sa ma ajute cu informatii utile.

Brylu spunea...

va rog sa ne lasati un numar de telefon si o sa va contactam in cel mai scurt timp. sau, daca doriti, sunati la 0743091876

sanda spunea...

Buna ziua!
Am gasit astazi in zona parcului SubArini un catelus negru, puiut,accidentat; din cate ne-am dat noi seama are piciorul drept din fata rupt; cineva la "tratat", protejandu-i piciorul cu banda izolatoare si apoi la aruncat in strada; nu cred ca cineva l-a pierdut pentru ca nu se poate deplasa, abia poate sta in picioare.In afara de fractura nu cred ca mai are alte rani,e doar deshidratat si speriat. Maine o sa-l ducem la veterinar sa vedem ce se poate face, dupa care o sa incercam sa-i cautam un stapan. Daca cineva doreste sa-l adopte va las un numar de telefon.
Multumesc!
0741 584626- Alexandra

Eliza Penciu spunea...

Stie cineva o "pensiune" pentru caini, contracost, unde sa-mi "cazez" cainele pentru o perioada de cateva luni (incepand cu 10-15 septembrie) si sa fie bine ingrijit? Exista asa ceva in Sibiu?
Astept raspuns (pozitiv) pe urmatorul e-mail: elizapenciu@yahoo.com cat mai repede. Sper sa existe!

Brylu spunea...

din cate stiu eu, in Sibiu nu este asa ceva. cel mai apropiat loc ar fi la Targu Mures

Eliza Penciu spunea...

Mersi frumos...am rezolvat. In Sibiu exista o pensiune pentru caini, undeva prin Turnisor. Si la inceputul lui august s-a deschis una la Medias. Oricum costa prea mult pentru buzunarul meu, drept urmare am gasit o tanti, iubitoare de caini, care va avea grija de Jack al meu, cat voi fi plecata!

Comentarii

Design by Dzelque Blogger Templates 2007-2008