duminică, 13 iulie 2008

Un caine lup - singur in Valea Aurie


Povestea lui din cate cred este urmatoarea .
A aparut aproximativ acum o luna in Valea Aurie , sta in statie de taxi cel mai mult timp , pe sub masini sau prin fata pe la magazine .
Cand l-am vazut atunci nu arata atata de rau , era ingrijit si nu era slab , insa de vreo saptamana il vad zilnic si a slabit enorm . Cum am spus , din pacate nu il pot lua acasa , si din lipsa de spatiu si nici ai mei nu ma lasa insa daca l-ar vrea cineva care sa aiba o curte , nu ar regreta daca l-ar lua , pentru ca e foarte bland .
Ii e frica de copii,cred ca a luat bataie de la "plozii de cartier" de acolo.Stateam intr-o zi cu el in fata la Tarpi si cand au aparut niste copii el s-a ascuns in spatele meu si a prietenului . In plus cand l-am luat cu noi la primbare in Vale, prietenul meu se juca cu catelusa lui cu un bat mai mare si desi vedea ca ea (Cora - catelul prietenului meu) se bucura si se extasiaza sa prinda batul , de fiecare data cand acesta ridica batul sa-l arunce el fugea speriat , probabil , crezand ca il vom bate sau ceva .
In rest e un catel destul de sociabil , in aceiasi zi , ne-am intalnit cu alt cuplu care au si ei o catea iar lupul s-a jucat cu ea , se tavalea pe iarba , se punea tot timpul langa mine sa-l mangai si sa-l scarpin .
E atata de bland , cand il mangai uneori plange , probabil ca stie ca la sfarsitul zilei trebuie sa plec cu autobuzul si el tot acolo va ramane , insa merita o a doua sansa .
Nu stiu cat timp are , probabil 4-5 ani .

Am primit acest mesaj de la o cititoare a blogului, care a gasit cainele si este dispusa sa ii caute un stapan. Daca doriti sa o ajutati, fie printr-un mesaj pe blog fie la numarul de telefon 0743091876

0 comentarii:

Comentarii

Design by Dzelque Blogger Templates 2007-2008