marți, 10 iunie 2008

Copiii au fost cei mai bucuroşi de întâlnirea cu căţeii


12 căţei fără stăpân s-au adunat în parcul Sub Arini, la cupolă, în speranţa că vor fi adoptaţi de stăpâni inimoşi. De întâlnire s-au bucurat cel mai mult, copiii.

"Animal Life", asociaţia care are grijă de 60 de câini comunitari, încearcă mereu să le găsească o casă. Pe 12 dintre ei i-a adus duminică în Parcul Sub Arini, pentru ca oricine îi vede şi îi place să îi ia acasă. Cei care s-au jucat cu câinii au fost mulţi, şi de la nici câteva minute de la începerea acţiunii, unul dintre căţei a plecat cu un nou stăpân.

Copiii au fost cei mai încântaţi de căţei şi şi-au implorat părinţii să îi lase să ia unul acasă. Din păcate, cei mai mulţi locuiesc la bloc, aşa că nu au primit acceptul părinţilor. "Mie îmi place, l-aş lua acasă, dar nu mă lasă mama. Nu prea am unde să îl ţin la bloc...", se plânge Bogdan.

Oricine locuieşte la casă şi îşi doreşte un căţel jucăuş, poate să apeleze la "Animal Life". Căţeii sunt sunt adunaţi de pe stradă, curăţaţi şi deparazitaţi, iar membrii fundaţiei îi îngrijesc din fonduri proprii. Dacă doriţi să adoptaţi un căţel, absolut gratuit sau să ajutaţi fundaţia cu o donaţie, puteţi oricând suna la numerele de telefon 0730/004469 sau 0743/091876.

Articol scris de Roxana David in Sibianul
Articolul are galerie foto si video.

0 comentarii:

Comentarii

Design by Dzelque Blogger Templates 2007-2008