marți, 1 aprilie 2008

Ţâcă s-a mutat la Orlat


Încet, încet, lucrurile încep să se schimbe. Oamenii încep să se schimbe şi îşi dau seama că viaţa lor nu reprezintă doar propria bunăstare. Că viaţa lor depinde într-o mai mică sau mare măsură şi de ceea ce există în jurul lor. Acesta este scopul campaniei de adopţie a câinilor fără stăpân din Sibiu. Vrem să îi facem pe oameni să se schimbe. Să îşi dea seama că orice suflet merită o şansă, nu doar cel de om.
Îl mai ţineţi minte pe Ţâcă? N-aveţi cum sa nu. E flocosul cuminte pe care l-aţi văzut în emisiune la Antena 1 şi în ziarele locale. Ei bine, nu o să îl mai vedeţi pe Mihai Viteazu, ud până la piele şi cu coastele pe afară pentru că s-a mutat. Acum este un mândru locuitor al comunei Orlat. Locuieşte la curte. Are spaţiu de alergat şi are nişte stăpâni care s-au îndrăgostit de el pe loc. În scurt timp o să uite cum este să nu ai ce mânca şi de unde bea apă. A scăpat de griji.
Campania de adopţie a depăşit deja graniţele Sibiului. Ţâcă s-a dus la Orlat, în curând, un alt căţel fără stăpân va merge la Sibiel. Este dovada că în Sibiu sunt şi oameni de bine, sufletişti. Vorba lui Răzvan Marcu, e momentul ca proverbul cu „câinele, cel mai bun prieten al omului” sa se schimbe. Să se transforme în „omul, cel mai bun prieten al câinelui”.

3 comentarii:

anna spunea...

apelati la invatatorii si dirigintii de la sate. ei pot ajuta eficient. numai ca,dupa acordul ferm al parintilor , cainii vor trebui transportati acolo , la noii proprietari.eu cand am procedat asa am dus pentru fiecare catel si cate un pachet de concentrate . succes !

Brylu spunea...

multumim de sugestii

Adriana spunea...

Felicitari pentru campanie,am trimis-o si ziaristilor din presa locala braileana,care continua sa instige impotriva cainilor.
Am primit azi un mesaj pe care vi-l redau,sper sa fie cu final fericit datorita voua!
"Are cineva cunostinta de vreun westie sau bichon gasit zilele acestea in Sibiu?Daca auziti va rog sa ma contactati.ID:gabrielasnow.Multumesc si va rog sa dati mai departe!"

Comentarii

Design by Dzelque Blogger Templates 2007-2008